428. szám Széppróza

Karácsonyi üzenet

Szerző:

Újra karácsony van, a szeretet ünnepe. Ilyenkor sok embernél előkerül a Biblia, amely a történelem folyamán a legszélesebb körben elterjedt könyv, amelyet sokan nagyra becsülnek. A Biblia a legfontosabb oktatás, amelyben bárki részesülhet, aki megismeri a Bibliát. A Bibliában lévő tanítások közül az egyik első és legfontosabb parancsolat az, hogy szeressétek egymást és hordozzátok el egymás terheit. Ilyenkor fokozottabban kellene közeledni a szegények, a betegek és hajléktalanok felé. Újra és újra el kell mondani, hogy a Fedél Nélkül terjesztői, akik tiszták, rendezett kinézetűek és érvényes kitűzővel rendelkeznek – nekik ez a munkájuk.
Természetesen vannak egypáran, akik nem olyan tiszták vagy nincs kitűzőjük, de mindenki eldöntheti kitől vesz újságot. Kérünk mindenkit, a szeretet ünnepén is segítsék a hajléktalanokat és Fedél Nélkül terjesztőket.
Mindenki tudja, hogy a rendszerváltás után lett több tízezer ember munkanélküli és hajléktalan. Rengeteg élet és egzisztencia ment tönkre. A legnagyobb baj az, hogy sokan vannak akiknek nincs munkájuk, és hajléktalanok lesznek, hacsak nem lesz valamilyen megoldás. Higgyünk benne, hogy lesz megoldás! Higgyünk Istenben, hogy imában ha szólunk hozzá meghallgat minket! Isten meghallgatja az imánkat ha az akaratával összhangban hittel és Jézus nevében imádkozunk. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónak!

Kapcsolódó írások