763. szám Beszámoló

Álmok földjén – Kötetbemutató

Szerző:

Cafe Zsivágó, 2023.09.24.

Nagy örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, hogy a Pálferi Karitásszal együttműködésben megjelent a Fedél Nélkül Könyvek 9. darabja: Király Sándor: Álmok földjén című verseskötete.

A könyvbemutatónak szeptember 24-én, vasárnap délután a Café Zsivágó adott helyszínt. A terem zsúfolásig telt, a hangulat mégis nagyon idilli és családias volt.

A versekből a szerző és Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője olvasott fel. Az esemény végén Sándor dedikálta is a hosszú sorban álló rajongók könyveit.

Sándor 2017 óta rendszeres szerzője lapunknak. A kötetbe 20 válogatott vers, és a versekhez készült 15 művész 20 illusztrációja került be. „Ez a picinyke verses-képes gyűjtemény, melyet a kezedben tartasz, több esztendőnyi szervezés, munka, várakozás, és leginkább sok jóérzésű embertársam segítőkészségének eredménye.” – írja a szerző előszavában. Sándor elsődleges célja, hogy támogassa hajléktalan sorstársait, hiszen a könyv kizárólag lapárusainknál kapható. Köszönjük mindenkinek, akinek eljött!

Kapcsolódó írások