Hírek Aktuális

Szilárd -Év Terjesztője, Év Dolgozója 2020

Szerző:
Ő a Raszta. Régebben a Kutyás Raszta, csak sajnos már társa nélkül, saját megnyerő stílusában bízva végzi munkáját – nem is eredménytelenül.
2020-as évre nézve az Év Terjesztője 1. helyezett és Év Dolgozója 1. helyezett: Arszenievits Szilárd, a 1111-es
Szilárdot igen sokat ismerik, egyszerre minta kolléga és forradalmár, szabály és kivétel. Nehezen tűri, ha sajnálják, inkább büszke az általa ajánlott termékre, amit hajléktalan sorstársai írnak, így nála sokszor szerzőink által dedikált példányokra is bukkanhatsz 🙂
Egyik szerzőnk, Zilahy Tamás megírta ismeretségük kezdetét:
„Sok évvel ezelőtt volt. Színhely négyes-hatos sárgaság. Elém lép, egy kutyus intelligensen bámészkodik mellette.
– Kérsz egy Fedél Nélkül újságot?
– Miért kérnék, mi van benne?
– Jó cikkek, szép versek, bár azok nekem nem jönnek be.
– Tudsz egy cikket ajánlani – gondoltam úgysem olvasott egyet sem. Tévedtem, kinyitja az újságot és rábök egy cikkre. Például ehhez mit szólsz?
– Mit szólnál ha dedikálnám?
– Ne ba… te írtad?
– De ba… én írtam.
Azóta is gyakran összefutok vele, figyelem, ahogy az utasokat elszórakoztatja monológjaival, és ahogy ajánlja az újságot. Nem erőszakos, mint némely kollegája, inkább kedvesen rábeszélő. Ha van írásom az újságban, végighurcol a villamoson, és minden vevőjének dedikáltat velem. Persze szívesen, na meg hízik a májam tőle.
Bár vidékről jár be, de már minden reggel hétkor kint a van a pályán. Ő egy igazi pesti jelenség. Ismerik százak és szeretik is. Tehát egyhangú felkiáltásommal legyen Ő, Arszenievits Szilárd az Év Terjesztője!
Hát kérem, a díjak alapján ez duplán bejött!

Kapcsolódó írások