647. szám A Mi Kis Családunk

Selmeci Tibor

Szerző:

Terjesztő

Fedél Nélkül 2019. május 02. 647. szám

Selmeci Tibor, aki nagyon kedves, bölcs ember és mindig nagyon jó vele összetalálkozni és beszélgetni, született hajléktalannak vallja magát.

Miután elvégezte iskoláit, elhelyezkedett dolgozni, aztán családjával nézeteltérései akadtak, így feljött Budapestre munkát vállalni.
Sokszor újra kellett terveznie életét.

Az ezredfordulóban elhatározta, hogy eladja mindenét és egy túrabiciklivel meghódítja a világot.

Hol biciklivel, hol vonattal, hol repülővel, hol lábbal járta főleg Európát. Ilyenkor mindig szabad ég alatt aludt és egy ponyvát terített a feje fölé. Egyszer külföldön egy réten több ideig telepedett le, és ez okból kifolyólag épített egy nagyon szép, átriumszerű földbe süllyesztett házat, amit gáztűzhellyel szerelt fel, és a kidobált autóakkumulátorok segítségével a világítást is otthonosan megoldotta. Később három havonta hazajött és egy ilyen alkalommal találkozott egy képzőművésszel, akinek sokszor modellje volt. A Fedél Nélkülre is ezidőtájt talált rá és azóta lelkes terjesztője az újságnak.

Az elmúlt években elkezdett fotózni a MyBudapest Photo Project pályázatra. Innen is ismerős lehet sokak számára, ugyanis több nyertes képe is van és képeit beválogatták a naptárba. Többször volt már Élő Könyv is különböző eseményeken.

szöveg: Nagy Hanna Sára
fotó: Stépán Virág, My Budapest Photo Project

terjesztői szám: 2135

terjesztő: 2014 óta

terjesztési helyszín:

XIII. Pozsonyi út
VI. Nyugati tér

Kapcsolódó írások