Olvasói szolidaritás a Fedél Nélkül lapárusaiért!

Szerző:

A Magyarországot is érintő, koronavírus miatt bevezetett rendkívüli helyzet sokak munkáját, megélhetését veszélyezteti. A Fedél Nélkül hajléktalan munkatársai különösen nehéz időszak elé néznek.  Az utcalapot mindnyájan a közterületeken állva árusítják Önöknek, munkába járóknak, Olvasóknak, és így volt ez hóban, esőben és a tikkasztó hőségben egyaránt.

Most viszont helyzet van, és vigyáznunk kell egymás egészségére! Mindenki igyekszik családi körben maradni és egymást támogatni, hajléktalan kollégáinknak azonban éppen ez a támogatói háttér nem áll rendelkezésére.

Az utcai munkavégzés beszűkülése – bár most még többen próbálnak szokott helyükön találkozni Önökkel – fájó jövedelemkiesést okoz számukra, és megszerzett egzisztenciájukat egy pillanat alatt elveszíthetik. Sokan albérletben, szobabérletben, munkásszállón, fizetős szállón élnek, sokan maguk gondoskodnak még rászorultabb családtagjaikról és gyermekeikről. Sokuknak van komoly egészségügyi problémája és gyógyszerszükséglete.

Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy most az ONLINE MEGRENDELT lapszámunkat továbbra is olvashatják, és az érte utalt adomány összeget a Fedél Nélkül legrászorultabb kollégáinak megsegítésére fordítjuk.

A Fedél Nélkül 2020. március 19-től már 20 oldalon olvasható, új rovatokkal és kortárs szerzők írásaival kibővülve!

Vegye meg lapunkat online, olvasson minket és támogassa otthontalan árusainkat otthonról!

AZ ONLINE MEGRENDELÉS INNEN ELÉRHETŐ!

Az akció visszavonásig él!

AZOK SZÁMÁRA, AKIK SZERETNÉK MEGKAPNI AZ ONLINE LAPOT, EGYÚTTAL TÁMOGATNÁK A LEGRÁSZORULTABBAKAT:

Mindazoknak, akik a Menhely Alapítvány online, Simple Pay rendszerű adományozási felületén egyszeri/rendszeres céladományt küldenek, és a “Személyes üzenet” rovatban az alábbi megjegyzést feltüntetik, elküldjük a kéthetilap legújabb kiadását. (E rendszer használatához internet és online vásárlásra alkalmas bankkártya szükséges.)

Kérjük,

  • az adatok közé e-mailcímét pontosan írja be!
  • Személyes üzenete ez legyen: „Adomany – Fedel Nelkul online”

A lapnak megszabott ára nincs, de hogy a segítség segítség lehessen, az általunk ajánlott adomány alsó értéke 500 forint.

Kérjük, hogy válaszlevelünket és a lapot keressék az egyéb/promóció/spam mappákban is, az adományozásra igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Személyes adatait csak a küldés és az adományozás lebonyolítására használjuk, harmadik félnek nem adjuk át, az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően. Az adományozásról hivatalos adókedvezményre jogosító igazolást csak társasági adózók számára adhatunk ki.

Köszönjük támogatását és a tudnivalók tudomásul vételét!

Kérdés, kérés esetén kapcsolat:   

Menhely Alapítvány,
Fedél Nélkül Szerkesztőség
„Mindenkinek legyen otthona!”

Nagyon köszönjük a segítséget!

Ha szeretne beleolvasni lapszámainkba, megteheti: itt.

Ha szeretne néhány lapszámunkba “belelapozni”:

647. szám,

646. szám,

645. szám,

644. szám,

643. szám,

642. szám,

641. szám

Kapcsolódó írások