393. szám Széppróza

Méry Betth és a Varázsceruza

Szerző:

(mesesorozat)

Egy forró nyári napon Méry Betth úgy döntött, szerencsét próbál ezen a napon. Úgy döntött nem fél semmitől se és elindul ezen a napon is. A naptár péntek 13-át írt. Lesz, ami lesz, azért is teszi a dolgát Méry Betth.
Még jó, hogy elindult, mert egyik feladatát már nem is tudta volna véghez vinni, ami egy újságterjesztési munka volt. Mert a dátum az dátum, a szabály meg szabály, amit be kell tartani, akár a társasjátékban vagy pl. egy focimeccsen. Gondolatban Méry Betth biztos ott lesz Bécsben, Ausztriában. Mottó: Játszani tudni kell! Gyereke és a játék fontos mindenkinek, néha a felnőttek is játszanak és nyernek és veszítenek. Méry Betth ma játék közben fogott egy varázsceruzát és nyert! Kedves gyerekek én a varázsceruzát mesében küldöm el, hogy minden gyerek boldog legyen, sok mesét olvashasson amiből sokat tanulhat is amikor nagyobb lesz!
Varázsceruza segít az iskolában, de jó, ha vakációban is ott van veletek! Varázsceruza azt kívánom tőled, legyen sok pénz, amiből lakást vehet akinek nincsen, hogy vidám, emberibb élete lehessen! Varázsceruza szerencsét hozzon az életben, hogy jó helyre lépjünk előre, hogy alkothassunk sok jót és szépet! Legyen ez az ország varázslatosan sikeres, legyen olyan meccs, ahol ellenség nincs csak játékosok és vidámak!

Kapcsolódó írások