761. szám Fedél Nélkül Klub Beszámoló Kiemelt terjesztői program Rendezvényeink - Egyéb

Tudósítás a Balatonról

Szerző:

Mint minden évben, az idén is kedvezményesen töltöttünk egy hosszú hétvégét a magyar tenger partján. Sokan, akik előzetesen jelentkeztek, lemondták, mások egyszerűen nem jöttek el, így öt ágy üresen maradt. Sajnálhatják a távol maradottak, mert végig kellemes volt az időjárás. Pénteken, szombaton huszonnyolc-harminc fok, sok napsütés, vasárnap ugyan felhős volt az ég, ennek ellenére huszonöt fok, hétfőn ismét napos idő, meg kellemes meleg. A víz pedig végig huszonöt fokos volt.

Az étkezésről csak annyit, Robi főzött, aki evett már valaha is a főztjéből, az tudja mit jelent ez. Mind a tíz ujjunkat megnyaltuk utána. Csakhogy csorogjon a nyálatok: a remek gulyáslevesben több volt a hús, mint a krumpli, meg a zöldség együttvéve, a paprikás krumpli pedig egyszerűen csuda jó volt. No meg a lecsó, hát az bizony fenséges ízűre sikerült. A mennyiséggel is mindenki elégedett volt. Ha majd valamikor szállodát, vagy csak egy szimpla éttermet nyitok, őt kérem fel főszakácsnak.

És természetesen rengeteget beszélgettünk, labdázni is lehetett, tollaslabda meg egyéb játékok, no, meg a három éves kicsi Rómeó meglepő mondásai is felettébb szórakoztattak minket. A Balatonban való lubickolásról nem is beszélve. Akinek kedve, meg ereje engedte, kirándult, igazán szép vidék Balatonakarattya környéke. Nagyon remélem, jövőre is lesz alkalmunk egy szép hosszú hétvégére.

Kapcsolódó írások