654. szám A Mi Kis Családunk

Vaczlavik Tamás

Szerző:

Terjesztő

Fedél Nélkül 2019. augusztus 08. 654. szám

Tamás majdnem 7 éve lelkes terjesztőnk, a Szabadság téren és a Corvin-negyed között terjeszti a lapot reggel csendesen, de barátságosan.
Szerencsére vannak törzs­vevői, de mindenkit szívesen megismer, habár nem túl bőbeszédű ember.

Egy arab ismerősöm révén kerültem az újsághoz körülbelül 6 éve. Ő mutatta meg ezt a lehetőséget és nagyon megtetszett, mert nagy szükségét érzem a mindennapokban.

Nagyon jó, hogy mindennap találkozok emberekkel, akik színesítik az életemet.

Hányattatott sorsom volt, apukám korán meghalt és anyu­kámnak nehéz volt egyedül nevelnie engem és négy testvéremet, később emiatt bentlakásos iskolába kerültem.

Régebben volt fix munkám, de egy vonatbaleset következtében leszázalékoltak, és azóta csak alkalmi munkákat kapok. Sajnos jelenleg megint várnom kell a következő lehetőségre. Velem is az történt, hogy amikor volt rendes munkám, akkor nem voltam rendesen bejelentve, pedig nekem azt mondták, ezért is kerültem ilyen nehéz helyzetbe. Szerencsére a létszükséglethez való dolgokat, bár sok gyűjtögetéssel és a pénz beosztásával, de meg tudom oldani.

Még lányomat és az unokáimat is segítem. Ez számomra nagyon fontos, mert nagyon szeretem őket és érzem, hogy szükségük van a segítségemre.

Szerencsére ismerőseimre és a Fedél Nélkül újság munkatársaira mindig tudok számítani, nagyon sokat tudnak segíteni nekem, amiért nagyon hálás vagyok.

szöveg: Nagy Hanna Sára
fotó: Csanádi Gábor

terjesztői szám: 2019

terjesztő: 2013 óta

terjesztési helyszín:

Szabadság tér
Corvin negyed

Kapcsolódó írások