Hírek

Jótékonysági gerinctorna a Fedél Nélkül javára Pesthy Orsival

Szerző:

Szeretnénk meghívni Téged

egy minden értelemben gerinces edzésre!

Mikor?

2020. április 9., csütörtök, 18:00–19:00

Hol?:

https://www.facebook.com/events/2610408335840078/ 
– a facebook eseménynél lesz majd az élő videó

Biztos Te is szoktad látni őket, ahogy árusítják az újságot. A lap mellé mindig jár egy-két jó szó, mosoly és kedvesség is. Ha pedig valaha fellapoztad az újságot, tudod, hogy egy új világ tárul ki benne a számodra: olyan hajléktalan tehetségek versei, novellái, rajzai, akik a legrosszabb körülmények között is képesek fantasztikusat alkotni, erősek maradni. Ezzel most mindannyiunknak példát mutatnak.

Itt az idő, hogy megmutassuk Nekik, a Fedél Nélkül lapárusainak és alkotóinak, hogy akkor sem felejtjük el őket, amikor nincsenek a szemünk előtt. A járvány sok embert hoz lehetetlen helyzetbe – a hajléktalan emberek, a Fedél Nélkül lapárusai is közéjük tartoznak. A járókelők hiányában elesnek ettől a bevételforrástól, ami sokuknak a létszükségletét veszélyezteti.

Most egyszerre adhatsz és kaphatsz is! Pesthy Orsi, a BEAC gerinctrénere segít, hogy a karanténban is jól érezd magad a bőrödben és a gerinced egészséges maradhasson. Cserébe pedig arra kérünk, hogy támogasd ezeket a fantasztikus embereket.

Az edzésnek nincs meghatározott díja. Mindenki a lehetőségeihez mérten járulhat hozzá, minden összegnek örülünk!

Hol tudok adományozni?
Ezen a linken:

http://menhely.hu/index.php/magunkrol/esemeny/8059-olvasoi-szolidaritas-a-fedel-nelkul-laparusaiert

Várunk Titeket szeretettel!
Ha esetleg a tornán nincs lehetőséged részt venni, de szeretnél segíteni, a fenti linken megteheted – minden hozzájárulás számít! 🙂

A hajléktalanság minden formájában embert próbáló. Meggyőződésem, hogy engem a képzőművészet húzott ki a csávából.

Haziel, a Fedél Nélkül szerzője

Kapcsolódó írások