A Mi Kis Családunk

Lovas János

Szerző:

terjesztő

Fedél Nélkül 2012. március 15. 461. szám

bemutatjuk: Lovas Jánost

A közvetlenség mindig hat

Pesti születésű vagyok, az újhegyi lakótelepen nőttem fel nővéremmel és szüleimmel. Szüleim úgy 10 éve elváltak, ekkor elköltöztünk Kőbányára. Én édesanyámmal maradtam, édesapám közben meg is halt, sajnos. Nővérem külön életet kezdett, míg én nem jártam még szerencsével, nemrégiben barátnőmtől vissza kellett költözzek anyuhoz. Otthon segítek, amiben tudok,

a lapterjesztést pedig még a fekete-fehér számok idején kezdtem, szinte gyerekfejjel.

Nem iszom, nem dohányzom, így a keresetemet be tudom osztani.

Szeretem a munkámat, de persze sokkal jobb lenne, ha nem erre kényszerülnék. Például mindig is érdekelt a kőműves munka, de amikor belekezdtem volna, a szakmában dolgozó ismerőseim nem biztattak sok jóval. Példájukon tanultam meg, hogy nem könnyű elhelyezkedni, és hogy a nehéz munka után hogyan hagyják őket hoppon, amikor kifizetésükre kerülne sor. Így naponta jövök be a szerkesztőségbe, veszem az újságokat, és próbálom megfogni az embereket. Barátságosnak tartom magam, így velem is azok mások, szeretek leállni beszélgetni az emberekkel, és már jön a jó idő is. Sok törzsvásárlóm van, megvan már a bizalom és az ismeretség. A munkán túl nagyon szeretek rejtvényt fejteni, újságot olvasok, ilyesmi.

Leginkább arra vágyom, hogy majd külön tudjak költözni, és esetleg lenne egy kedves és őszinte barátnőm. Addig is jövök, és veszem az újságokat!

 

terjesztő: 2003 óta

terjesztői szám: 921

terjesztési helyszín:

Kapcsolódó írások