A Mi Kis Családunk

Koncz Szilvia

Szerző:

terjesztő

Fedél Nélkül 2012. május 10. – XIX. évf. 465. szám

bemutatjuk: Koncz Szilviát

Bem téri mosoly

Koncz Szilvia vagyok, 36 éves. Tavaly vágtam bele a Fedél Nélkül terjesztésébe, és elég jól is megy, nemrég kaphattam meg az állandó kitűzőmet, amit a kipróbált, jó terjesztők kaphatnak meg munkavégzésükhöz.

Egy ideje már munka nélkül voltam, amikor megismertem az újságot. Több tanfolyami végzettségem van, 3 év háziasszonyképző után vizsgáztam le, van vendéglátói végzettségem, és elkezdtem a ruházati eladói képzést is régebben. Vendéglátóiparban dolgoztam a legtöbbet, szinte minden poszton: voltam konyhás, felszolgáló, pultos. Bejelentett munkahelyeim voltak, pl. egy gimnázium étkezdéjében is voltam konyhai dolgozó, de a kft., ami alá mi tartoztunk, megszűnt. 2 gyermekem van, 4 és 10 évesek, mindketten tartós betegek és nevelőszülőknél élnek.

Most a Fedél Nélkül-t árulom, ami – nekem – egy jobb bérezésű részmunkaidős állásnak felel meg.

A napi keresetemen túl nagyon sokat segítenek nekem a vásárlóim, sok törzsvásárlóm van ugyanis, akikkel beszédbe elegyedem, meghallgatnak, és én is meghallgatom őket. Időnként kapok tőlük ruhaneműket, vagy más kedvességet.

Szeretem, amit csinálok, még ha nem is olyan könnyű egész nap, télen-nyáron járkálni. De az emberek megjegyzik, ha kedves vagy velük, aztán jönnek maguktól, és aki először 10 Ft-ot adott csak, egy idő után magától ad többet.

Terveim? Szeretnék egy kis lakást, önkormányzati lakást pályáznék meg idővel. Most az ismerősök segítenek, de szeretnék otthont, amit önállóan tarthatok fenn. Nem könnyű így.

Javaslom minden vevőimnek, hogy olvassák is el a lapot, mert így talán jobban át tudnak élni valamit abból, milyen is hajléktalannak lenni.

 

terjesztő: 2011 óta

terjesztői szám: 1769

terjesztési helyszín:Kapcsolódó írások