670. szám A Mi Kis Családunk

Cserepi Józsefné, Ica

By

Terjesztő

Fedél Nélkül 2020. március 19. 670. szám

Ica több mint egy éve terjesztőnk, a körúton a Madách Színház előtt találhatják meg vevői nap mint nap. Kedves, aranyos kerekesszékes, középkorú hölgy.

Kovács Dániel terjesztő kedves ismerőse, ő általa ismerte meg a Fedél Nélkül újságot és kezdte el nyugdíjkiegészítésként terjeszteni. Megkedvelte a lapot, rendszeresen elolvassa és ajánlja vevőinek, akik vissza-visszatérnek hozzá, beszélgetnek vele és megvásárolják. A Madách Színház közelsége segít neki a terjesztésben, a színház dolgozói, vezetősége örömmel fogadta őt, mivel csendes, kedves személye nem zavarja őket és segítőkészen állnak rendelkezésére.

Egy idősek otthonában él, havi 70 ezer forintot kell fizetnie a teljes ellátásért, de kevés lévén a nyugdíja, így lapterjesztésből pótolja magának.

Dániel segítsége nélkül nehezen boldogulna, mozgássérült, több nehéz műtéten van túl, elektromos tolókocsival közlekedik, így sajnos sok helyre nem tud eljutni, az újság vásárlása is gond, de szerencsére Dániel mindenben támogatja és a lapot is beszerzi számára.

szöveg: Elekes Ágnes
fotó: Csanádi Gábor

terjesztői szám: 2419

terjesztő: 2018 óta

terjesztési helyszín:

VII. ker. Wesselényi utca – Erzsébet körút
Madách Színház

 

You may also like