Március 22 2019 08:03:45
Navigáció
Facebook
Véletlen Fotó
Videók
Legfrissebb

További videók >>
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 109
· Legújabb tag: carlos
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Reklám
Név nélkül
Nekem nagyon tetszett a játék és nagyon elgondolkodtatott, hogy ha tényleg nincsen az embernek semmi papírja, és emiatt nem engedik be a hajléktalan szállóra, akkor hogyan bírják ki az éjszakát, mit tesznek?
16 éves diák

”Nagyon tetszett ez az óra, azt hiszem, sokat tanulhattunk. Jó volt a szituációs játék, beleképzelhettük magunkat olyan helyzetekbe, amikről eddig nem sok fogalmunk volt. Jómagam ennek a másfél órának köszönhetően még az eddiginél is jobban úgy látom, segítenem kell, ahogy csak lehet, ahogy csak tudok. Véleményem szerint nagyon jó lenne, ha minél többen részt vehetnének ezen a játékos, ám mégis komoly előadáson, akár kötelezővé is lehetne tenni. Talán mások is azt éreznék ennek a három, végtelenül kedves, nyitott és közvetlen előadó hatására az óra után, hogy segíteni kell a hajléktalanoknak és el kell fogadni őket is ugyanúgy, ahogy többi embertársunkat.”
17 éves diák

“Szerintem nagyon jó és hasznos program. Elég előítéletes ember vagyok. Ha meglátok az utcán egy hajléktalant, egyből az jut eszembe, hogy "na, egy koszos büdös csöves". Az aluljárókban elénk táruló látvány vizuálisan elég nagy undort kelt, mikor látjuk őket saját ürülékükben fetrengeni egy üveg kannás mellett. És szerintem elfogadható, hogy ezúton gyártanak előítéletet az emberek. Ezután a program után teljesen más szemmel nézem őket. A szállón lakó hajléktalanok életébe nem láttam/láttunk eddig bele.  Én nagyon támogatom azt, hogy 17-18 évesek megismerjék a hajléktalanok életét.”
17 éves diák

“Életszerű a játék és az előadás egyaránt. A jobb és a rossz oldalt egyaránt megismerhettük. Nem tetszett viszont, hogy a játékban alapból reménytelen helyzetünk volt, nyilván ezzel szemléltetik a helyzetüket a hajléktalanoknak, de a szerencse bárkit megsegíthet legalább egy kicsit…”
16 éves diák

“Szerintem nagyon jó volt, hogy megpróbálták élethűen átadni, hogy milyen lehet valójában. Bevontak a játékba, interaktív volt. Barátságosak és közvetlenek voltak, ami nagyon tetszett. Szívesen végigkísérném egy napjukat.
Remélem, ebben a helyzetben is van azért valami minimális örömforrás. Fontos, hogy akármilyen helyzetben van az ember, legyen valamilyen öröm, ha van fedél a feje felett, ha nincs. Ha már semmi sem maradt, szerintem jó, ha maradt még örömforrás az életben. Ha csak egy mosoly is! Köszönöm, hogy részt vehettem. Tanulságos volt.”
18 éves diák

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Partnereink
Generálási idő: 0.03 másodperc 5,737,117 egyedi látogató