Március 22 2019 07:53:59
Navigáció
Facebook
Véletlen Fotó
Videók
Legfrissebb

További videók >>
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 109
· Legújabb tag: carlos
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Reklám
NÉHÁNY SZÓ A FEDÉL NÉLKÜL TERJESZTŐIRŐL:
Kik is a terjesztőink?

Ők azok,

- akikért e lap létrejött és létezik, akiknek a kapott bevétel jobbára egyetlen jövedelemforrásuk, napi megélhetésüket fedezi.
- akik jelenleg is – több-kevesebb rendszerességgel – dolgoznak, mert szükségük van e munkára
- akik – Terjesztői Szabályzatunkat betartva – jogosultak az általunk készített fényképes, sorszámozott terjesztői igazolvány (kitűző) viselésére.
- akiket személyesen ismerünk, akikről nyilvántartásunk van. Ez azt is jelenti egyben, hogy érdemi lépéseket is csak feléjük tudunk tenni, hiszen velük állandó interakcióban vagyunk. A lap indulása óta (1993.) 2010. áprilisáig 1652 regisztrált terjesztőnk volt, közülük mintegy 390 az aktív (ennyien újították meg az utóbbi egy évben terjesztői igazolványukat). Egy átlagos napon 100-150 terjesztőnk dolgozik a főváros közterein.
- akik számára a hét minden munkanapján nyitva áll a szerkesztőség ajtaja, hogy friss lapot vehessenek (30 Ft-ot fizetnek egy darab újságért, egyszerre legalább 10 darabot meg kell venni)
- akiknek a hét három napján koordinátoraink ügyeletet adnak, hogy ügyes-bajos dolgaik megoldásában segítségükre legyünk

Ők nem azok,

- akik kitűző nélkül, egy szakadt, régi lappal koldulnak
- akik sosem adnak a pénzért cserébe lapot
- akik sosem járnak be a szerkesztőségünkbe, és akikre így hatni sem tudunk

Igen komoly kihívást jelent számunkra, hogy terjesztőinket megkülönböztessük azoktól, akik egy-egy lappal – legyen az Metro, igazi vagy fénymásolt Fedél Nélkül, stb… – a kezükben tulajdonképpen koldulnak az utcákon. A megkülönböztetés célja nem az, hogy a koldusoktól való elfordulást erősítsük, csupán azt szeretnénk elérni, hogy a Fedél Nélkül, mint utcalap, terjesztőivel együtt jól megfogható, markánsan körvonalazott, önálló entitást képezzen.

Kiemelt Terjesztői Programunk

Terjesztői Szabályzat

Terjesztői Gyűlés

Az Év Terjesztője Díj

Egyenruháink

 

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Partnereink
Generálási idő: 0.01 másodperc 5,736,990 egyedi látogató